ezgif.com webp to png

Verkoop hier uw schadeauto

Wanneer u akkoord gaat met ons aanbod, garanderen we dat we binnen één uur bij u zijn om de verkoop af te ronden. Ons team zorgt voor alle benodigde documentatie en zorgt voor een soepele en efficiënte afhandeling.
1

1. Meld vrijblijvend uw auto aan

Meld uw auto aan, ontvang direct bevestiging via e-mail.
2

2. Al binnen 30 min. een bod!

Al binnen 30 minuten ontvangt u een vrijblijvend bod. We houden u op de hoogt
3

3. Verkoop uw auto!

Verkoop uw auto en ontvang direct een vrijwaringsbewijs voor uw gemoedsrust!

Onze klantrecensies

autozone img22.png

Bij Auto Inkoop Atlas hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. We zijn trots op de positieve feedback die we ontvangen in onze klantrecensies. Hieronder vindt u een korte inleiding op enkele van de ervaringen die onze klanten met ons hebben gedeeld.

Emma WesselsEmma Wessels
10:04 05 Apr 23
Helemaal super, via whatsapp een prijs afgesproken en daar is bij de auto niet meer over onderhandeld gewoon netjes betaald en direct vrijwaring ontvangen. Vriendelijke jongen die de auto kwam halen, echt mijn complimenten. Kan ik iedereen aanraden.
Prod.ByZizou TMProd.ByZizou TM
22:19 25 Mar 23
Ik heb onlangs mijn beschadigde auto verkocht aan auto-inkoopbedrijf Atlas en ik kan niet tevredener zijn over de service die ik heb ontvangen. Het bedrijf heeft mijn auto op dezelfde dag nog opgehaald voor een mooie prijs en alles verliep soepel en efficiënt. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een snelle en gemakkelijke manier om hun auto te verkopen. Top service! Bedankt!
Yvonne EekhoutYvonne Eekhout
16:25 24 Mar 23
Zeer netjes geholpen en binnen 5 minuten alles geregeld. Complimenten ervoorEn een goede prijs gekregen
Stacey BouwerStacey Bouwer
16:45 10 Mar 23
Hele vriendelijke mensen, en goede service, komen netjes hun afspraken na!Top bedrijf!👍🏽
Leonie Den HartogLeonie Den Hartog
13:30 22 Feb 23
Super bedrijf! Ik had mijn auto erop gezet en 2 min later werd ik al gebeld. Auto zelfde dag nog opgehaald voor een goede prijs.
js_loader
Two Damaged Cars Involved In Road Traffic Accident Showing Smoke After Collision

Snel en eenvoudig schadeauto verkopen

autozone img22.png

Verkoop uw schadeauto vandaag nog aan Auto Inkoop Atlas en ontvang een eerlijke prijs. Wij begrijpen dat u graag zonder gedoe van uw schadeauto af wilt. Daarom bieden wij een eenvoudige, snelle en probleemloze oplossing. U kunt uw schadeauto geheel gratis aanmelden en binnen een half uur ontvangt u een aantrekkelijk bod.

Bij Auto Inkoop Atlas kunt u 24/7 terecht om uw schadeauto aan te bieden en te verkopen. Zodra u akkoord gaat met het bod, komen wij kosteloos uw schadeauto ophalen in heel Nederland. Het verkoopbedrag wordt direct op uw rekening gestort. Aarzel niet langer en bied vandaag nog uw schadeauto aan. Voorkom verrassingen en laat Auto Inkoop Atlas u helpen. Volg ons eenvoudige stappenplan en ontvang direct de betaling voor uw schadeauto.

Auto Inkoop Atlas

autozone img21.png
Bij ons kunt u 24/7 uw auto aanbieden en verkopen. Na de aanmelding ontvangt u al binnen een half uur een aantrekkelijk bod. Gaat u akkoord? Dan komen we uw auto geheel gratis ophalen.
Serious car crash

Sloop auto

Als u een sloopauto heeft die niet meer geschikt is voor de weg.
Modern sport car black leather interior. Part of leather car seat details.

Bedrijfsauto

Als u een bedrijfsauto heeft die niet meer geschikt is voor de weg.
Wreck,Of,Vehicle,After,Car,Crash,And,Accident.,Frontal,Part

Bestelbus

Als u een bestelbus heeft die niet meer geschikt is voor de weg.
Insurance Agent examine Damaged Car and customer filing signature on Report Claim Form process after

Schade auto

Als u een auto met schade heeft die niet meer geschikt is voor de weg.
Mechanic,Man,Shows,The,Car,Report,On,A,Digital,Tablet

Export auto

Als u een export auto met technische problemen heeft.
Loading,Broken,Car,On,A,Tow,Truck,On,A,Roadside

Ophalen

Als u een auto heeft die u gratis wilt laten ophalen.

Gratis ophalen van uw schadeauto

autozone img22.png

Bij Auto Inkoop Atlas begrijpen we dat u snel en moeiteloos van uw schadeauto af wilt. Daarom bieden wij een eenvoudig en efficiënt proces. U kunt uw schadeauto gratis aanmelden en binnen een half uur ontvangt u al een aantrekkelijk bod. Als u akkoord gaat met het bod, regelen wij de rest kosteloos voor u. We halen uw schadeauto op, ongeacht de locatie, en het afgesproken bedrag wordt direct op uw rekening gestort.

Met Auto Inkoop Atlas kunt u met vertrouwen uw schadeauto verkopen. Wij begrijpen de uitdagingen die gepaard gaan met het bezit van een schadeauto en zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt. Verkoop vandaag nog uw schadeauto en ervaar de snelheid en gemak van onze service.

Car Hauler Trailer Filled with Vehicles!

Verdien geld met uw schadeauto

autozone img22.png

Bij Auto Inkoop Atlas halen we ook gratis schadeauto’s op. We begrijpen dat schadeauto’s vaak niet meer in staat zijn om te rijden en dat ze moeten worden afgesleept naar een erkend bedrijf. Maakt u zich geen zorgen, wij nemen al het werk uit handen en halen uw schadeauto kosteloos op in heel Nederland. U kunt op elk moment contact met ons opnemen via het formulier.

Heeft u een auto die niet meer door de APK-keuring komt? Of heeft uw auto aanzienlijke schade opgelopen? Het kan ook zijn dat de kosten voor onderhoud hoger zijn dan de dagwaarde van uw auto. In dergelijke gevallen kan uw auto economisch gezien total loss zijn. Maar hier is goed nieuws: zelfs aan uw schadeauto kunt u nog geld verdienen!