ezgif.com webp to png

Verkoop hier uw sloopauto

Wanneer u akkoord gaat met ons aanbod, garanderen we dat we binnen één uur bij u zijn om de verkoop af te ronden. Ons team zorgt voor alle benodigde documentatie en zorgt voor een soepele en efficiënte afhandeling.
1

1. Meld vrijblijvend uw auto aan

Meld uw auto aan, ontvang direct bevestiging via e-mail.
2

2. Al binnen 30 min. een bod!

Al binnen 30 minuten ontvangt u een vrijblijvend bod. We houden u op de hoogt
3

3. Verkoop uw auto!

Verkoop uw auto en ontvang direct een vrijwaringsbewijs voor uw gemoedsrust!

Onze klantrecensies

autozone img22.png

Bij Auto Inkoop Atlas hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. We zijn trots op de positieve feedback die we ontvangen in onze klantrecensies. Hieronder vindt u een korte inleiding op enkele van de ervaringen die onze klanten met ons hebben gedeeld.

Emma WesselsEmma Wessels
10:04 05 Apr 23
Helemaal super, via whatsapp een prijs afgesproken en daar is bij de auto niet meer over onderhandeld gewoon netjes betaald en direct vrijwaring ontvangen. Vriendelijke jongen die de auto kwam halen, echt mijn complimenten. Kan ik iedereen aanraden.
Prod.ByZizou TMProd.ByZizou TM
22:19 25 Mar 23
Ik heb onlangs mijn beschadigde auto verkocht aan auto-inkoopbedrijf Atlas en ik kan niet tevredener zijn over de service die ik heb ontvangen. Het bedrijf heeft mijn auto op dezelfde dag nog opgehaald voor een mooie prijs en alles verliep soepel en efficiënt. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een snelle en gemakkelijke manier om hun auto te verkopen. Top service! Bedankt!
Yvonne EekhoutYvonne Eekhout
16:25 24 Mar 23
Zeer netjes geholpen en binnen 5 minuten alles geregeld. Complimenten ervoorEn een goede prijs gekregen
Stacey BouwerStacey Bouwer
16:45 10 Mar 23
Hele vriendelijke mensen, en goede service, komen netjes hun afspraken na!Top bedrijf!👍🏽
Leonie Den HartogLeonie Den Hartog
13:30 22 Feb 23
Super bedrijf! Ik had mijn auto erop gezet en 2 min later werd ik al gebeld. Auto zelfde dag nog opgehaald voor een goede prijs.
js_loader
Bodywork damage

Eenvoudig en snel uw sloopauto verkopen

autozone img22.png

Verkoop uw sloopauto eenvoudig en zonder gedoe door gebruik te maken van de diensten van Auto Inkoop Atlas. Of u nu in Groningen, Maastricht, Amsterdam of ergens daartussenin woont, wij zijn actief in heel Nederland en staan klaar om u te helpen. Met ons snelle en efficiënte proces kunt u binnen enkele minuten uw sloopauto aanmelden en ontvangt u al binnen 30 minuten een aantrekkelijk bod.

Wanneer u akkoord gaat met ons bod, regelen wij gratis het ophalen van uw sloopauto. Het maakt niet uit waar in Nederland u zich bevindt, wij komen naar u toe. U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport of extra kosten, want onze service is volledig kosteloos. Bovendien zorgen wij ervoor dat het afgesproken bedrag direct op uw rekening wordt gestort, zodat u snel van uw sloopauto af bent en het geld direct kunt gebruiken.

Kies voor de betrouwbare en snelle service van Auto Inkoop Atlas en verkoop vandaag nog uw sloopauto. Neem contact met ons op of meld uw sloopauto eenvoudig online aan. Wij zorgen voor een vlotte afhandeling en bieden u een eerlijke prijs voor uw sloopauto.

Auto Inkoop Atlas

autozone img21.png
Bij ons kunt u 24/7 uw auto aanbieden en verkopen. Na de aanmelding ontvangt u al binnen een half uur een aantrekkelijk bod. Gaat u akkoord? Dan komen we uw auto geheel gratis ophalen.
Serious car crash

Sloop auto

Als u een sloopauto heeft die niet meer geschikt is voor de weg.
Modern sport car black leather interior. Part of leather car seat details.

Bedrijfsauto

Als u een bedrijfsauto heeft die niet meer geschikt is voor de weg.
Wreck,Of,Vehicle,After,Car,Crash,And,Accident.,Frontal,Part

Bestelbus

Als u een bestelbus heeft die niet meer geschikt is voor de weg.
Insurance Agent examine Damaged Car and customer filing signature on Report Claim Form process after

Schade auto

Als u een auto met schade heeft die niet meer geschikt is voor de weg.
Mechanic,Man,Shows,The,Car,Report,On,A,Digital,Tablet

Export auto

Als u een export auto met technische problemen heeft.
Loading,Broken,Car,On,A,Tow,Truck,On,A,Roadside

Ophalen

Als u een auto heeft die u gratis wilt laten ophalen.

Gratis ophaalservice: uw sloopauto verkopen

autozone img22.png

Een bijkomend voordeel van het verkopen van uw sloopauto via Auto Inkoop Atlas is dat u een vrijwaringsbewijs ontvangt. Dit document bevestigt dat het kenteken van uw sloopauto niet langer op uw naam staat na de verkoop. Hierdoor bent u verlost van alle verantwoordelijkheden en kosten die gepaard gaan met het bezit van een sloopauto.

Met het vrijwaringsbewijs kunt u aantonen dat u niet langer de eigenaar bent van de sloopauto en hoeft u geen wegenbelasting meer te betalen. Bovendien kunt u het vrijwaringsbewijs gebruiken om uw autoverzekering op te zeggen en eventuele restitutie te ontvangen. Het vrijwaringsbewijs is dus een belangrijk document dat u nodig heeft om uw sloopauto op een correcte en officiële manier te verkopen.

Bij Auto Inkoop Atlas zorgen wij ervoor dat u na de verkoop van uw sloopauto direct het vrijwaringsbewijs ontvangt. Zo kunt u met een gerust hart afscheid nemen van uw sloopauto en genieten van de voordelen die de verkoop met zich meebrengt. Verkoop vandaag nog uw sloopauto aan Auto Inkoop Atlas en profiteer van een vlotte afhandeling, gratis ophaalservice en het ontvangen van een vrijwaringsbewijs.

cropped view of man holding smartphone with blank screen near damaged car

Direct cash: verkoop uw sloopauto

autozone img22.png

Onze 24/7 dienstverlening stelt u in staat om op elk gewenst moment uw sloopauto aan te bieden. Of het nu overdag is of midden in de nacht, u kunt altijd rekenen op een snel en concurrerend bod. Binnen 30 minuten na het aanmelden van uw sloopauto ontvangt u van ons het hoogste bod. Dit stelt u in staat om snel een beslissing te nemen en uw sloopauto zonder vertraging te verkopen.

Bij Auto Inkoop Atlas begrijpen we dat u geen tijd wilt verspillen aan het verkopen van uw sloopauto. Daarom bieden wij een efficiënte en probleemloze verkoopervaring. Wij nemen u alle zorgen uit handen en zorgen voor een vlotte afhandeling. Van het gratis ophalen van uw sloopauto tot het regelen van het vrijwaringsbewijs, wij staan voor u klaar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Kies voor Auto Inkoop Atlas en ervaar het gemak van het verkopen van uw sloopauto. Vertrouw op onze expertise en betrouwbare service om snel en zonder gedoe afscheid te nemen van uw sloopauto. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.